Kedves leendő Vendégem!

Az alábbi információkkal segítséget szeretnék nyújtani Neked az időpont foglaláshoz, bejelentkezéshez, valamint ismertetni szeretném Veled a nálunk elfogadott szokásokat, alapvető szabályokat, magatartási módot, hogy minél otthonosabban érezhesd magad a szalonban már a legelső alkalommal is.

Köszönöm, hogy tiszteletben tartod a kéréseimet és ezzel hozzájárulsz a nyugodt, minőségi munkavégzéshez.

Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével vendégeim automatikusan elfogadják a Szalon etikett szabályait.

 

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás lehetséges módjai:

  • Telefonon/SMS-ben a +36 30/ 965 0192-es telefonszámon
  • Messenger üzenetben a ’Békési Lili kozmetikus’ Facebook oldalamon
  • Direct message-ben a ’bekesi_lili_kozmetikus’ Instagram oldalamon

Az írásban való időpont egyeztetés előnye, hogy amikor ráérsz, pontosan meg tudod írni, milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni, milyen idősávban tudsz jönni, én pedig amint tudok, válaszolok, és minden információt, részletet a későbbiekben is vissza tudsz keresni a beszélgetésünkben.

A telefonos időpont egyeztetés egyetlen hátránya, hogy nem mindig tudom elsőre felvenni a telefont, de amint időm engedi, visszahívom a nem fogadott hívásokat.

Köszönöm megértésedet és türelmedet!

 

Időpont lemondása/változtatása

Időpont lemondási vagy változtatási szándékodat lehetőleg a megbeszélt időpont előtt 24-48 órával jelezd felém. Így másnak is lehetősége nyílik igénybe venni szolgáltatásaimat vagy eljönni korábbi időpontra.

Természetesen a tervezés ellenére bárkivel, bármikor előfordulhat váratlan esemény vagy betegség, ezt igyekszem rugalmasan és megértően kezelni és bízom benne, hogy fordított esetben is számíthatok rá.

24 órán belüli időpontlemondást sajnos nem tudok elfogadni. A hétfői időpontok lemondását, módosítását kérlek szépen, hogy a hétvégét figyelembe véve, még előző hét pénteken jelezd felém!

Díjmentesen lemondható, áthelyezhető az időpont, amennyiben az a kezelés előtt legalább 24 órával történik. Kiemelt időszakban pl. ünnepek előtt pedig 48 órával előtte történik.

Amennyiben kevesebb, mint 24 óra van hátra a megbeszélt időponttól, rendelkezésre álló díj fizetendő. Ennek mértéke a lemondott, vagy áthelyezett szolgáltatás értékének 50%-a.

Amennyiben vendégem nem mondja le időpontját, és nem is jelenik meg, a rendelkezésre álló díj a kezelés 100%-a, amit a következő alkalommal pluszban felszámolok.

 

Késés

Maximum 10 perc késéssel tudom vállalni ugyanazt a kezelést, amely meg lett beszélve. Ennél több késés esetén a masszázs, szőrtelenítés vagy egyéb szolgáltatás idejéből vonom le az időt, de az eredetileg megbeszélt kezelés teljes árát szükséges kifizetni.

 

Érkezés

Amennyiben hamarabb érkeznél, nyugodtan csengess, és máris beengedlek. A váróban mindenkire tea, kávé, limonádé, víz, keksz, édesség, olvasnivaló, és időjárástól függően kellemes hőmérséklet vár.

A szalonban a tisztaság megőrzése miatt cipőcserés rendszer működik, a higiéniára való tekintettel pedig érintésmentes kézfertőtlenítő adagolót is kihelyeztünk.

A vendégpapucsokat a bejárat mellett találod, melyet kényelmesen át tudsz venni, ruháidat pedig rendezetten fel tudod akasztani vállfára.

Kérlek, a kezelésekre mindig időben érkezz, mivel a vendégeket egymás után fogadom, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontot mindenki betartsa.

 

 Betegség, rosszullét

Az egészség számomra kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég és munkatársaim egészsége érdekében kérlek, hogy fertőzésgyanús esetben a szolgáltatást egy későbbi időpontban vedd igénybe.

 

Gyermek, kísérő, háziállat

Időpontodra kísérővel lehetőleg csak indokolt esetben, előzetes egyeztetés után jelenj meg.

A szalonban sajnos nincs elegendő hely, és lehetőség gyermekek szórakoztatására. Munkám minden esetben koncentrációt és nyugalmat igényel és az édesanyáknak is jár az énidő! 🙂

A maximális tisztaság, higiénia, és allergén mentesség miatt házi állatot a szalon területére hozni tilos!

 

Környezet, relaxáció

Kérlek, hogy a szalonban őrizd meg a nyugodt hangulatot, a csendet, tartózkodj a hangos beszédtől, és minden egyéb hangos vagy más módon zavaró tevékenységtől, hogy mindenki a „nyugalom szigetén” érezhesse magát. J

 

Higiénia

Kérlek szépen, hogy figyelj oda a higiéniára intim szőrtelenítés előtt. Használd a kezelőben kihelyezett intim törlőkendőt! Zuhanyzási lehetőséget is tudok biztosítani számodra. Ha élni szeretnél vele, kérlek, jelezd felém, és érkezz hamarabb legalább negyed órával a megbeszélt időpont előtt.

 

Ajándékutalvány/bérlet

Az ajándékutalványok, bérletek személyre szólók, nem átruházhatók, egy összegben fizetendők és a kiváltástól számított 1 évig érvényesek.

 

Árlista

Az Árlistában található tételek bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Áraim visszavonásig érvényesek.