Bőrmegújító arckezelések

Bőrproblémára szabott arckezelések, és bőrmegújító savas arckezelések a ragyogó bőrért

kozmetika-vitamindús-arcmasszázs

Expressz kezelés arcmasszázzsal

Ez az arckezelés főként az arc-nyak-dekoltázs relaxáló masszázsra épül. A masszázs jótékony hatásai mellett vitaminokkal, bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal töltjük fel a bőrt egy rövidebb arckezelés keretein belül.

Basic kozmetikai arctisztító kezelés

Regeneráló kezelés

Sejtaktiváló, a kollagén és az elasztin rostok rugalmasságát javító peptid-terápia. Célzott, aminosavakban gazdag kezelés a rugalmatlan, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált, érett bőrre. Az öregedő bőr lelassult megújító folyamatait peptidek széles tárházával aktiváljuk, simítjuk a mimikai ráncokat.

kozmetika-vitamindús-arcmasszázs

Bőrmegújító kezelés

Bőrszerkezet, és bőrkép javító savas arckezelések bőrállapotnak megfelelően személyre szabva.

Basic kozmetikai arctisztító kezelés

Pigmentfoltos bőr kezelése

A kezelés során a kellemetlenséget okozó pigmentfoltokra fókuszálunk. A foltok kezelése AHA vagy PHA savakkal történik, és halványító hatóanyagokkal, kiegészítve magas faktorszámú fényvédelemmel.

kozmetika-vitamindús-arcmasszázs

Gyulladt bőr kezelése

A kezelés fő célja a gyulladt bőr kellemetlen tüneteinek enyhítése, emellett a bőr hiányos működését célzó hatóanyagok bevitele.

Basic kozmetikai arctisztító kezelés

Hiper-érzékeny bőr kezelése

A kezelés középpontjában a bőr barrier sérült működésének helyreállítása áll. A hámló, piros, viszketően száraz bőr hatékony ellenszerei, melyek azonnali enyhülést hoznak az irritált bőrnek: ceramidok, F-vitamin, panthenol, jojobaolaj, argánolaj, algakivonat.

 

kozmetika-vitamindús-arcmasszázs

Feltöltő kezelés

A ráncok mélysége szemmel láthatóan csökken, a bőr hidratáltsága növekszik, ennek eredményeként a bőr frissebb, felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb lesz.

Basic kozmetikai arctisztító kezelés

Hidratáló kezelés

A fiatalos, egészséges kisugárzású bőr titka nagyon egyszerű: időben elkezdett mélyhidratáló bőrápolás a mindennapokban. A hialuronsav többrétű hidratáló hatásának köszönhetően egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt és javítja a bőr textúráját. A nagy dózisú nedvességmegkötő faktorok a bőrnek azonnali feltöltődést, egészséges, fiatalos ragyogást kölcsönöznek.