Békési Lili

Kozmetikus és Sminktetováló

Már kisgyermekként vonzott a szépítkezés, imádtam a dekoratív játékokat, elfoglaltságokat. Mindig is rendkívül igényes, precíz, aprólékos voltam. Úgy gondolom, már ekkor bennem volt az ápoltság, szépség iránti szeretet.
kozmetika-szőrtelenítés-cukorpaszta-wax-kicsi

Szeretem a kozmetika illatát, környezetét, nyugodt hangulatát, a személyes, meghitt vagy éppen nevetgélős beszélgetéseket, a kedves és mosolygós vendégeimet.

Megannyi pozitív élmény, eredmény és jó érzés köt össze a szakmámmal. Minden egyes nap örömmel megyek be a szalonba, és alig várom, hogy külsőleg-belsőleg szépíthessem vendégeimet.

Kozmetikus szakképesítésemet a Corvin Köz Oktatási és Vizsgaközpontban szereztem meg 2017-ben. Azóta aktívan dolgozom saját vállalkozásomban, melyet folyamatosan fejlesztek. Örülök, hogy egy igazán színvonalas, gazdag felszereltségű intézményben tanulhattam, tapasztalt oktatóktól.

A kozmetikus szakma szeretete mellett megérett bennem az alkotás és kreativitás iránti vágy, így született meg a döntésem, hogy a sminktetoválásban is szeretnék kiteljesedni.

Úgy gondolom, a sminktetoválás minden nő arcának ékszere lehet. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, nagyon fontos az ízlésesség, a harmónia, a személyre szabottság, a természetesség, a szaktudás, a prémium anyagok, és persze a kiváló minőségű sminktetováló gép használata.

Biztosíthatlak arról, hogy nálam megtalálod ezeket a kulcsfontosságú tényezőket.

A sminktetoválás alapjait Gáspár Melindától sajátíthattam el. Nagyon hálás vagyok, hatalmas lehetőség volt, hogy a szakma egyik legnagyobb nevétől tanulhattam.

Teljesen magával ragadott a nála tapasztalt színvonal, minőség, tisztaság, higiénia, és a szakmai mentalitás, amit jómagam is töretlenül igyekszem képviselni.

További képzéseken Kővágó Brigittánál vettem részt, melyek szintén hozzájárultak szakmai fejlődésemhez.

Lehetőségem volt megismerni nála a piac jelenlegi legjobb termékeit, pigmentjeit, nem beszélve a kiemelkedő minőségű sminktetováló gépekről.

Miért fontos a bőrápolás?

Mert az önbizalom az ápoltsággal kezdődik.

Amennyiben bőrünket minőségi hatóanyagokkal tápláljuk, bőrtípusnak megfelelő termékekkel ápoljuk, és védjük a rongáló hatásoktól, ragyogó külsővel hálálja meg nekünk.

Rengeteg nő fordul hozzám különböző bőrproblémákkal, melyeket fontosnak tartok személyre szabottan kezelni, és tanácsokkal segíteni.

Többször előfordult már, hogy úgy láttam, szükség lesz belső kezelésre is, így vendégemet szakorvoshoz vagy dietetikushoz irányítottam, és a közös együttműködéssel nagyon szép eredményt tudtunk elérni.

Az esetek többségében szerencsére elegendő a kívánt bőrállapot eléréséhez a rendszeresen arckezelés, megfelelő otthoni bőrápolási termékek kiválasztása, és a személyre szabott tanácsok. Akár már pár hét alatt is nagy változást lehet elérni az arcbőrön. Hatalmas boldogsággal tölt el, amikor vendégeimen látom a változást egy-egy arckezelés, vagy egy teljes kúra után.

A sima, feszes, egészséges, makulátlan arcbőr minden nő álma. Manapság nagy érték egy nő életében, hogyha nem jelent problémát számára végigsétálni az utcán smink nélkül. Véleményem szerint a smink már csak egy ékszer kellene, hogy legyen a nők arcán, nem a bőrproblémák eltakarása való maszk.

Én ebben szeretnék segíteni hölgy vendégeimnek!

Kapcsolat
+36 30/ 965 0192

lilibekesi0101@gmail.com

Cím

1027 Bp. Szász Károly utca 2.
4-es kapucsengő

Social média

Üzenj nekem!